لندن شهروندان اروپایی مقیم انگلیس را به اخراج تهدید کرد

دولت انگلیس شهروندان اروپایی که بعد از برگزیت مجوز اقامت در این کشور را ندارند و داوطلبانه از این کشور خارج نشده‌اند را به اخراج تهدید کرد.

به گزارش مشرق به نقل از روزنامه "زودویچه سایتونگ"، انگلیس شهروندان اروپایی که بعد از برگزیت دیگر اجازه اقامت در این کشور را ندارند به اخراج تهدید کرده است.

"کوین فاستر"، وزیر مهاجرت انگلیس در این باره گفته است: کسی که در این شرایط در انگلیس بماند غیر قانونی است.

وی افزود: ما انتظار داریم که مردم داوطلبانه این کشور را ترک کنند و اگر این اتفاق نیفتد نهادهای مهاجرتی تلاش می کنند اخراج آن ها را اجرایی کنند.

یکی از وعده های برگزیتی و کلیدی "بوریس جانسون"، نخست وزیر انگلیس این بود که به آزادی تردد با اتحادیه اروپا پایان دهد.

شهروندان اتحادیه اروپا که قبل از خروج انگلیس از بازار داخلی اروپا در اول ژانویه ۲۰۲۱ در این کشور زندگی می کردند می توانستند تا پایان ژوئن ۲۰۲۱ برای اخذ اقامت جدید درخواست کنند تا به آن ها دسترسی به خدمات بهداشتی و بازار کار داده شود. بیش از ۶ میلیون نفر این کار را انجام دادند و تا به حال ۵.۴ میلیون درخواست تایید شده است.

فاستر همچنین گفت: عموم از ما انتظار بجایی دارند که کسانی که حق اقامت در انگلیس را ندارند اخراج کنیم.

وی همچنین تسهیل قواعد ویزا برای تامین سریع نیروهای متخصص نیازمند برای کشور را رد کرد. وی ادعا کرد که سیستم مهاجرتی جدید دلیل خالی ماندن بسیاری مشاغل در انگلیس نیست. وی در توجیه این ادعای خود گفت: این واقعیت که در کشورهای عضو اتحادیه اروپا هم به شدت کمبود در زمینه لجستیک و پذیرایی وجود دارد نشان می دهد که برگزیت دلیل این مسئله نیست.

انجمن های اقتصادی مدتهاست در انگلیس خواستار قواعد استثنائی برای رفع کمبود شدید نیروهای متخصص هستند.

بسیاری رانندگان اروپایی انگلیس را ترک کرده‌اند و به دلیل مراحل ویزای پیچیده و گران به دلیل عواقب برگزیت رانندگان جدید جایگزین نمی شوند.

به دلیل کمبود راننده کامیون مشکلات عرضه در فست فودهای زنجیره‌ای معروف مک دونالد، ناندو و کی اف سی هم ایجاد شده است. بسیاری قفسه های سوپرمارکت ها خالی مانده است. صنعت تدارکات خواستار اخذ ویزاهای غیر بوروکراتیک برای رانندگان اروپایی و سوبسیدهای بهتر برای آزمون رانندگی شده است.

کار کردن به عنوان راننده کامیون از زمان نهایی شدن مسئله برگزیت دیگر برای غیر انگلیسی ها جذابیتی ندارد. پیامد وقوع برگزیت این کار دشوارتر از گذشته شده است و مرزها به اروپا بسته شده‌اند و موانع دیوان سالارانه بالایی وجود دارد.

با این همه دولت تا کنون از تغییرات قوانین ویزا برای استفاده از کارگران خارجی خودداری کرده است. بسیاری از این کارگران به دلیل برگزیت و کرونا کشور را ترک کرده اند.

انگلیس پس از ۴۷ سال عضویت، ۱۲ دیماه ۱۳۹۹ به طور رسمی از اتحادیه اروپا خارج شد. دولت این کشور می گوید به توافقی درباره آینده همکاری‌های تجاری با اتحادیه اروپا دست یافته است. اما عملا این خروج دردسرهای زیادی را به ویژه برای انگلیس ایجاد کرده است.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس